"Lethal Weapon 2 (1989) me titra shqip"
HD Lethal Weapon 2 (1989) 1989 7.2
Lethal Weapon 2 (1989)
Lethal Weapon 2 (1989)

Lethal Weapon 2 (1989)

Aksion Krim Thriller  1989 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Lethal Weapon 2 (1989)
HD
IMDb: 7.2
114 min

Rigsi dhe Murtagu vihen në ndjekje të disa diplomatëve që përdorin imunitetin e tyre për t’u marrë me aktivitete kriminale. Rigsi zbulon të vërtetën mbi vdekjen e gruas së tij.

Country: