"Lethal Weapon 3 (1992)"
Lethal Weapon 3 (1992)
HD
IMDb: 6.7
118 min

Martin Rigs dhe Roxher Murtazh ndjekin një ish polic i cili përdor njohuritë e tij policore për të vjedhur dhe shitur armë dhe municione për bandat vendase.

Country: