"Lethal Weapon 4 (1998)"
Lethal Weapon 4 (1998)
HD
IMDb: 6.6
127 min

Me moshën e vjetër që u rëndon në kurriz dhe problemet e tyre në jetën e përditshme, oficerët e policisë, Mërtof dhe Rigs, duhet të përballen me Triadat kineze që…

Country: