"Let’s Kill Grandpa This Christmas (2017) Me titra shqip"
HD Let’s Kill Grandpa (2017) 2017 4.3
Let’s Kill Grandpa (2017)
Let’s Kill Grandpa (2017)

Let’s Kill Grandpa (2017)

Komedi Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 4.3
Let’s Kill Grandpa (2017)
HD
IMDb: 4.3
79 min

Një person i pushuar nga puna dhe në vështirësi ekonomike është joshur në një komplot të përgjakshëm të familjes për të vrarë gjyshin e gruas së tij në ditën e…

Country: