"Let’s Kill Grandpa This Christmas (2017)"
HD Let’s Kill Grandpa (2017) 2017 4.3
Let’s Kill Grandpa (2017)
Let’s Kill Grandpa (2017)

Let’s Kill Grandpa (2017)

Komedi Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 4.3
Let’s Kill Grandpa (2017)
HD
IMDb: 4.3
79 min

Një person i pushuar nga puna dhe në vështirësi ekonomike është joshur në një komplot të përgjakshëm të familjes për të vrarë gjyshin e gruas së tij në ditën e…

Country: