"Light of My Life (2019) Me titra shqip"
HD Light of My Life (2019) 2019 6.6
Light of My Life (2019)
Light of My Life (2019)

Light of My Life (2019)

Dramë Sci-fi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Light of My Life (2019)
HD
IMDb: 6.6
119 min

Një vajzë e vogël dhe babai i saj udhëtojnë larg shoqërisë, një dekadë pasi pandemia ka fshirë gati të gjithë popullsinë femërore në botë. Ndërsa babai lufton për të mbrojtur…

Country:
Genre: Dramë, Sci-fi