"Light of My Life (2019)"
HD Light of My Life (2019) 2019 6.6
Light of My Life (2019)
Light of My Life (2019)

Light of My Life (2019)

Dramë Sci-fi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Light of My Life (2019)
HD
IMDb: 6.6
119 min

Një vajzë e vogël dhe babai i saj udhëtojnë larg shoqërisë, një dekadë pasi pandemia ka fshirë gati të gjithë popullsinë femërore në botë. Ndërsa babai lufton për të mbrojtur…

Country:
Genre: Dramë, Sci-fi