"Like a Boss (2020) me titra shqip"
HD Like a Boss 2020 4.4
Like a Boss
Like a Boss

Like a Boss

Komedi  2020 Shiko tani
Vlersimi: 4.4
Like a Boss
HD
IMDb: 4.4
83 min

Me dëshirën për të shpëtuar biznesin e tyre, dy shoqe të ngushta vendosin të bashkëpunojnë me një ndërrmarrje të fuqishme, drejtuesja e të cilës fillon të ndërhyjë dhe të kritikojë…

Country:
Genre: Komedi