"Like Stars on Earth (2007) Me titra shqip"
HD Taare Zameen Par (2007) 2007 8.4
Taare Zameen Par (2007)
Taare Zameen Par (2007)

Taare Zameen Par (2007)

Dramë  2007 Shiko tani
Vlersimi: 8.4
Taare Zameen Par (2007)
HD
IMDb: 8.4
165 min

Një djalë tetë vjeç, mendohet të jetë dembel dhe një ngatërrestar, derisa mësuesi i ri i artit gjen durim dhe mëshirë për të zbuluar se kush është problemi i vërtetë…

Country:
Genre: Dramë