"L’immortale me titra shqip"
HD L’immortale A.K.A The Immortal (2019) 2019 6.2
L’immortale A.K.A The Immortal (2019)
L’immortale A.K.A The Immortal (2019)

L’immortale A.K.A The Immortal (2019)

Aksion Krim  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
L’immortale A.K.A The Immortal (2019)
HD
IMDb: 6.2
116 min

Siro gjendet në një situatë të vështirë në Naples mes rusëve dhe biznesit të drogës. Në mendje i vijnë kujtime nga fëmijëria e tij.

Country: ,
Genre: Aksion, Krim