Take Home Pay (2019)

Dy vëllezër shkojnë për herë të parë në Zelandën e Re si punëtorë sezonalë, por situata merr një kthesë kur Popo vjedh paratë e Alamas dhe largohet.

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *