Take the Lead (2006)

Frymëzuar nga historia e vërtetë e jetës së Pjer Dulein, mësuesi që besoi në talentin e adoleshentëve problematik. Që kur ai krijoi ‘kërcimin e Sallës’, ky lloj kërcimi përfshiu 42 instruktorë dhe më shumë se 12 mijë studentë në 120 shkolla të Nju Jorkut. Dhe aktualisht vazhdon të përhapet në Amerikë. Një film plot sharmë dhe me aktorët e njohur si, Antonio Banderas, Rob Brown, Yaya DaCosta, etj..

Koha: 118 min