Rregullohet së Shpejti...

Tangent Room (2017)

Të bllokuar në një dhomë misterioze, katër mendje të shkëlqyera konkurrojnë kundër kohës për të parandaluar një kolaps kozmik të universit. Ata duhet të mësojnë të punojnë së bashku dhe të zgjidhin enigmën para se të jetë tepër vonë.

Koha: 64 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *