Tangled (2010)

Flokëgjata Rapunzel ka kaluar tërë jetën e saj në një kullë, por tani që një hajdut i arratisur e ka gjetur atë, ajo është gati për t’a zbuluar botën për herë të parë, dhe të kuptojë kush është në të vërtetë.

Koha: 100 min