Tazza: The High Rollers (2006)

Goni është një djalosh në qytet korean me një oreks të madh për lojërat e fatit. Ai vë bast gjithë kursimet e tij në një loje huatu dhe i humb të gjitha për shkak të një loje me hile. I vendosur për t’u hakmarrë, Goni është i vendosur të gjeje djalin që e ka mashtruar dhe i ka fituar paratë e tij.

Koha: 139 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *