Teacher (2019)

Xhejmsi, mësues i shkollës së mesme, i munduar nga e kaluara e vështirë dhe nga e tashmja e paqëndrueshme, kalon caqet, për të mbrojtur nxënësit e tij nga bullizmi. Kush është viktima dhe kush fajtori, në një situatë që do të vërë në rrezik jetët e tyre?

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *