Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

Kur një njeri i tmerrshëm e kërcënon qytetin e New York City, një gazetare lajmesh përballet me sfida të ndryshme, ku i zbulon dhe bashkohet me Breshkat Ninja të cilët do të luftojnë për ta mbrojtur qytetin.

Koha: 101 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *