TEKKEN: Kazuya’s Revenge (2014)

Pasi ka humbur kujtesën, një djalë i ri që përpiqet të zbulojë identitetin e tij, është rrëmbyer nga krimi i organizuar dhe është shndërruar në një vrasës të pamëshirshëm…

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

michel

at 5:48 pm

no comment