Tell No One (2006)

Një zbluim i rastësishëm afër shtëpisë së një doktori sjell kujtime të dhimbshme tetë vjet pas vrasjes së gruas, dhe tani ngjarjet do të marrin një kthesë të papritur. E di doktori se çfarë po zbulon?

Koha: 131 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *