Tenet

Një aksion epik rreth spiunazhit ndërkombëtar, udhëtimit në kohë dhe evolucionit. Një burrë përpiqet të parandalojë Luftën e tretë Botërore nëpërmjet udhëtimit në kohë dhe rilindjes…

Zhanri: AksionSci-fi

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 150 min

Realizimi:

IMDb: 7.8

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *