Term Life (2016)

Një njeri, i kërkuar nëpër qytet nga shumë kriminelë, shpreson të jetojë mjaftueshëm gjatë që të marrë sigurimin e jetës që të kontribuojë dhe të sigurojë jetën e vajzës s tij të largët.

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *