Terminator 2: Judgment Day (1991)

Cyborg i cili dikur u përpoq për të vrarë Sarah Connor është i vdekur, dhe një tjetër T-101 tani duhet të mbrojë djalin e saj adoleshent, Xhon Konorin, nga një Terminator edhe më i fuqishëm dhe i avancuar, T-1000.

Koha: 137 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *