Terminator: Dark Fate (2019)

Sarah Connor dhe Grace, e modifikuar si robot duhet të mbrojnë një vajzë të re nga një Terminator i lëngshëm i modifikuar, nga e ardhmja.

Koha: 128 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *