I Am Here (2014)

Biznesmenia e suksesshme Maria ka arritur gjithçka përveç asaj çfarë do më shumë – të ketë një fëmijë të vetin. Ajo vendos ta zgjidhë problemin vetë dhe nis një udhëtim të dëshpëruar dhe të rrezikshëm me qëllim që të realizojë ëndrrën e saj.

Koha: 97 min