The 9th Life of Louis Drax (2016)

Një psikolog që fillon të punojë me një djalë të vogël që ka pësuar një rënie afërsisht fatale e gjen veten të mbytur në një mister që teston kufijtë e fantazisë dhe realitetit.

Koha: 108 min