The Addams Family (2019)

Familja e çuditshme Adams, shpërngulet në një rrethinë ku ata përpiqen të jetojnë në qetësi absolute dhe larg njerëzve, por gjërat fillojnë të ndryshojnë kur pranë tyre krijohet një lagje e tërë.

Koha: 86 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *