PRISNI 7 SEKONDA

The Adventures of Tintin

Tintini dhe Kapiteni Hadok nisën për të gjetur një thesar të lashtë, por nuk do jetë aq e lehtë për ta pasi  dhe Rakami i kuq bashkë me ekuipazhin e tij i janë vënë pas thesarit.

Koha: 107 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *