PRISNI 7 SEKONDA

The Angry Birds Movie 2

Zogjtë jofluturues dhe derrkucët jeshilë intrigantë e çojnë armiqësinë e tyre në një nivel tjetër, kur në horizont shfaqet një armik i tretë i cili ka në plan t’i shkatërrojë që të dy.

Koha: 97 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *