The Art of Racing in the Rain (2019)

Deni Suift është një shofer i suksesshëm garash që ëndërron të marrë pjesë në Formula 1. Përveç karrierës së tij, Deni ka tri dashuri – gruan e tij të bukur, vajzën e tyre dhe shokun e tij më të mirë, qenin Enzo që dëshiron të rimishërohet në njeri.

Koha: 109 min