The Ash Lad: In Search of the Golden Castle (2019)

Kur Mbreti dhe Mbretëresha helmohen, vëllezërit Per dhe Pol arrestohen si të dyshuarit për vrasjen. Vëllai i vogël Espen “Ash Lad” dhe Princesha Kristin u nisën në një kërkim për të gjetur kështjellën mitike Soria Moria, e cila thuhet se është ndërtuar prej ari të pastër. Në Soria Moria, ka një pus që përmban Ujin e Jetës; e vetmja gjë që mund të shërojë prindërit e Kristin. Por disa danezë të ligj janë gjithashtu në kërkim për të gjetur kështjellën. Nëse Espen dhe Kristin dështojnë, do jetë fundi për vëllezërit, mbretërinë dhe mbase për të gjithë botën.

Koha: 99 min