The Avengers (2012)

Heronjtë më të famshëm përfshirë Iron Man, Hulk dhe Captain America bashkohen sëbashku për të shpëtuar botën nga një kërcënim i tmerrshëm.

Koha: 143 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *