PRISNI 7 SEKONDA

The Babadook

Një nënë e vetmuar e cila është braktisur nga burri i saj që kishte vdekur në një aksiden, përballet me fikën e një ditari i cili trazon djalin e tij dhe shume shpejt ajo duhet te luftoj kunder keti perbindeshi.

Koha: 94 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *