The Bad Guys: Reign of Chaos (2019)

Automjeti i transportit të të burgosurve përmbyset dhe disa kriminelë të rrezikshëm arrijnë të arratisen. Për të kapur të arratisurit, policia vendos që të formojë një skuadër speciale hetimi, që përbëhet nga disa të burgosur të veçantë.

Koha: 114 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *