The Beach House (2018)

Strehimi i Emës në plazh merr një kthesë shqetësuese me mbërritjen e një artisti enigmatik nga e shkuara e nënës së saj. Ai e sfidon, e magjeps dhe e tmerron ndërkohë që ajo dyshon se ky i fundit është autori i një krimi të tmerrshëm.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *