The Best of Men (2012)

Një kronikë tërheqëse për lindjen e Paraolimpiadave të vitit 1948’të. Një mjek gjerman udhëton në Mbretërinë e Bashkuar për të transformuar jetën e pacientëve të tij: ushtarë të paralizuar, të harruar dhe që përballen me vdekjen nga neglizhenca. Ndryshimi i tyre i madh vjen kur mjeku fut sportin në rehabilitimin e tyre.

Koha: 90 min