The Bourne Legacy (2012)

Aron Kros është anëtar i një misioni të koduar “Rezultati”, që është një nga planet e errëta të Ministrisë së Mbrojtjes. Në këtë mision u japin disa pilula jeshile që rrisin forcën fizike dhe disa pilula blu që rrisin atë mendore. Krosi dërgohet në Alaskë për një mision stërvitor dhe atje njihet me një tjetër anëtar të organizatës, Numrin Tre. Në këtë kohë zbulimet e Xhejson Bornit kanë hapur një hetim të gjerë për FBI-në. Rezultati është që të shkrihet e gjithë organizata dhe të eliminohen të gjithë agjentët që punonin për të.

Koha: 135 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *