The Boy Who Harnessed the Wind (2019)

Një djalosh 13 vjeçar dëbohet nga shkolla kur familja e tij s’është në gjendje të paguajë tarifën. Ai futet fshehurazi në librari dhe mëson si të ndërtojë një mulli ere për të shpëtuar fshatin e tij nga uria.

Koha: 113 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *