The Breed (2006)

Një grup prej pesë vetave nga kolegji udhëtojnë në drejtim të një ishulli për fundjavë për parti, po me çfarë problem dhe sfida do të ndeshen….

Koha: 91 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *