The Bygone (2019)

Kur një kauboj i ri takohet rastësisht me një vajzë nga Lakota, zhdukja e saj e mistershme ndez një kërkim që zbulon një të shkuar të dhimbshme dhe një të ardhme të tmerrshme.

Koha: 115 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *