The Cabin in the Woods (2011)

5 miq vendosin të shkojnë me pushime në një kabinë në një pyll të largët. Një sërë makthesh dhe horroresh do të ndodhin kur ata të zbulojnë të vërtetën rreth historisë së kabinës…

Koha: 95 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *