PRISNI 7 SEKONDA

The Call

Të lidhura më një telefon në të njëjtën shtëpi, por 20 vite ndryshe nga njëra-tjetra, një vrasës serial vë të kaluarën e një gruaje dhe jetën në rrezik në mënyrë për të ndryshuar fatin e vet.

Koha: 112 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *