The Card Counter (2021)

William Tell thjesht dëshiron të luajë letra. Ekzistenca e tij spartane në shtegun e kazinosë shkatërrohet kur i afrohet Cirk, një i ri i prekshëm dhe i zemëruar që kërkon ndihmë për të ekzekutuar planin e tij për hakmarrje ndaj një koloneli ushtarak. Tell sheh një shans për shpengim përmes marrëdhënies së tij me Cirk. Por mbajtja e Cirk-ut në drejtim të ngushtë rezulton e pamundur, duke e tërhequr Tell-in përsëri në errësirën e së kaluarës së tij.

Koha: 109 min