The Child Remains (2017)

Një fundjavë intime e një cifti kthehet në terror, kur ata zbulojnë që bujtina ku kanë shkuar është një maternitet i magjepsur ku vriteshin gra dhe fëmijë të padëshiruar.

Koha: 107 min