The Christmas Chronicles

Keti dhe Tedi Pirs duan të kapin Santa Klausin në kamera teksa shpërndan dhuratat dhe kjo dëshirë u kthehet në një aventurë sa të bukur aq të rrezikshme. Nëse ndonjëherë e humbet shpirtin e Krishtlindjeve, kjo ka për të ta rikthyer.

Zhanri: AventurëFamiljarFantaziKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 104 min

Realizimi:

IMDb: 7.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *