The Class of ’92 (2013)

Një dokumentar kinematografik që tregon ngritjen dhe arritjet e gjashtë futbollistëve të rinj, super të talentuar të Manchester United (Dejvid Bekham, Niki But, Rajan Gigs, Pol Skols, Fil dhe Geri Nevil). Filmi mbulon periudhën nga 1992-1999, duke kulmuar me fitoren e United në Kupën Europiane.

Koha: 99 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *