The Climbers (2019)

Anëtarë të Sukadrës Kineze të Alpinizmit duhet të përpiqen për të disatën herë të arrijnë në majën e malit më të lartë mbi Tokë. Ata duhet të përballen me erërat e forta, ortekët dhe të ftohtin e acartë.

Koha: 125 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *