The Coldest Game (2019)

Në 1962, gjatë Krizës Kubane të Raketave, një gjeni i trazuar matematike, e gjen veten të përzgjedhur për të luajtur një ndeshje shahu me Sovjetikët – dhe një lojë vdekjeprurëse spiunazhi.

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *