PRISNI 7 SEKONDA

The Conjuring

Hetuesit e ndodhive paranormale, Ed dhe Loren Uorren, punojnë për të ndihmuar një familje të terrorizuar nga një prezencë e errët që ndodhet në fermen e tyre.

Koha: 112 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *