The Corrupted (2019)

I sapo-liruar nga burgu, një boksier i talentuar do vetëm të ribashkohet me djalin e tij dhe të jetojë një jetë të qetë. Por kur vëllai i tij përzihet në disa punë të rrezikshme, ai duhet të rrezikojë gjith[ka për ta shpëtuar.

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *