The Counterfeiters (2010)

Parisi i viteve 1920. Pasi djaloshi Bernard zbulon se njeriu që e rriti nuk është në të vërtetë i ati, ai largohet nga shtëpia për të jetuar me mikun e tij Olivierin. Kjo aventurë do ta bëjë atë të zbulojë një botë të re dashurie, xhelozie, depresioni dhe homoseksualiteti.

Koha: 121 min